Linkkejä

4H-toiminnanjohtaja Asta Paananen

pihtipudas@4h.fi

Pihtiputaan 4H-yhdistys järjestää vapaa-ajanohjelmaa lapsille ja nuorille. Nuorille aikuiseille on myös töitä tarjolla. 4H:n nuorisojäseneksi pääsee 6 vuotiaana ja 29v. muututaan sitten aikuisjäseneksi. Jäsenmaksu on 35 € /henkilö tai 70 € /perheen kaikki yli 6v. Jäsenkausi on 1.9.-30.8.

Jäsenetuliikkeet Pihtiputaalla 2017

Pihtiputaan Silmäasema               -15 % tuotteista

Pudasport Oy                               - 10 % normaalihinnoista

Jäsenedut Viitasaarella:

Sahis: Kaksi kertaa kauden aikana – 50 % laskettelulipusta (ei koske kausikorttia) jäsenkortin esittämällä.

Tekniset Viitasaari:  - 5 % normaalihintaisista kännykkätarvikkeista

Urheilu-Visa Oy: -15 % normaalihintaisista varastotuotteista

Viitasaaren Kirjakauppa: -10 % normaalihintaisista tuotteista,(ei koske adresseja, postimerkkejä, oppikirjoja eikä ennakkolippuja)

Viitasaaren Konttorikone: -10 % normaalihintaisista toimistotarvikkeista (ei atk)

Wilma Kodinsisustus Oy: -15 % normaalihintaisista tuotteista

Alennukset saat näyttämällä voimassa olevaa 4H-jäsenkorttia

Jäsenkortilla saat alennuksia mm. retkistä ja kursseista.

4H-jäsenetuja ovat myös 4H-yrityskurssi ja toimiminen 4H-yrittäjänä, kaikki kansainväliset vaihdot ja isäntäperheenä oleminen.

Valtakunnalliset edut näet http://www.4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

4H on itse tekemisen iloa! 4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-kerhossa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutetun ohjaajan tuella. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. 4H-toimija pystyy luomaan arjen hyvinvointia itselleen ja muille.