Töitä

Hauskin työkeikka: patsaiden peseminen
Kesäkukkien istutusta

Kesätöihin haluavat voivat jättää työhakemuksen: Pihtiputaan 4H, Asematie 7, 44800 Pihtipudas tai pihtipudas@4h.fi.

Tarvitsemme:

Autollisen siivoojan osa-aikatyöhön

Ruokakouluun tarvitsemme apuohjaajia 11.-15.6.

Hautausmaalle hoitohautojen hoitajaa kesä-syyskuu (kolmena päivänä viikossa)

Kesäkukkien hoito, ja kitkemistyöhön kirkonkylän alueella

Kerro millaisesta työstä olet kiinnostunut, milloin voisit työtä tehdä ym. itsestäsi.

Työnhaku kesätöihin päättyy 10.4.2018

Siivoajia tarvitsemme ympäri vuoden :)

 

Haluatko siivoustyötä?

 

Pihtiputaan 4H-yhdistys työllistää nuoria siivous- ja pihatöihin. Asiakkaamme ovat lähinnä vanhuksia kirkolla ja sivukylillä. Ehkäpä haluat siivota omalla kylällä, jolloin ei tarvitse kulkea pitkää työmatkaa? Jos haaveilet hoitoalalle, on tämä oiva tapa tutustua vanhustyöhön. Töitä voi tehdä myös esim. kerranviikossa tai sopimuksen mukaan.

Soita 040 734 1882 , kerron palkka- ym. ehdot.

 

Haluatko kerhonohjaajaksi?

Etsimme kerhonohjaajia alakouluikäisten kerhoihin aina syksyisin. Kerhonohjaajaksi pääset 15 vuotiaana (sinä vuonna kun täytät) ja kerhonohjaajakoulutus on yleensä syyskuussa. Kerhot toimivat kouluvuotta noudatellen. Kerho voi olla myös ns. teemakerho: kokki-, heppa-, nikkari- tai eräkerho. Tai onko Sinulla ideaa jostain muusta kerhosta?

 

Kiinnostaako Vanhusten ulkoiluttaminen?

4H-nuoret (yli 18 v) ulkoiluttavat Sopukan pyörätuolissa olevia vanhuksia. Haluaisitko ulkoilla ja jutella vanhusten kanssa? Hoitoalalle aikoville oiva tapa päästä tutustumaan alaan.

 

Kesätyöt:

Kesäisin 4H hoitaa kunnan istutuksia ja kesäkukkia. Hautausmaalla hoidamme hautoja. Jos itsenäinen ulkotyö  ja puutarhatyöt kiinnostaa, niin tervetuloa töihin!

Pihtiputaan Mummokin pääsi pyörätuolin kyytiin, kun nuoret harjoittelivat kurssilla vanhusten ulkoiluttamista!

 

Kesällä nuoret työskentelevät myös omien yritysten parissa: pihatöissä, keppihevosia valmistamalla ja myymällä, saunavastoja tekemällä. Lastenhoitoa ja heppaleirejä on myös oivallinen oma yritys. Koiranhoito ja musiikkiesitykset ovat myös hyvä yritysmuoto. 

Pihtiputaan 4H-yhdistys palkkaa nuoria 4H-kotipalveluun. Työ on siivousta, kodinhoitoa, pihatöitä yms. vanhusten auttamista. Töitä on myös koiran- ja lastenhoitajille.

Töitä voi tehdä myös osa-aikaisena.